Zanger André Hazes hakt knoop door en neemt drastisch besluit na zware burn out Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zanger André Hazes hakt knoop door en neemt drastisch besluit na zware burn out

Zanger André Hazes hakt knoop door en neemt drastisch besluit na zware burn out

André Hazes heeft het de laatste tijd niet gemakkelijk gehad. Zo kampte hij onder meer met mentale problemen, maar ook met verslavingen. Nu heeft de zanger meer nieuws over zijn zangcarrière.

Niet zo lang geleden verscheen eindelijk de langverwachte docureeks over het leven van André Hazes. Daarin vertelt de zanger openhartig over een erg moeilijke periode. Zo sukkelde hij met een burn out en had hij verschillende verslavingen. Toen maakte hij ook bekend dat hij binnenkort eindelijk zijn comeback als zanger zal maken.

Zo zou André op 10, 11, 17 en 18 maart op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam staan. Daar vinden dan de shows van ‘Holland Zingt Hazes’ plaats, een concertreeks om zijn overleden vader te vieren. Echter was er nu even twijfel of deze grote comeback wel zou doorgaan.

Zo besloot zijn zus Roxeanne om er niet meer op te treden en André had de naam van de concertreeks verwijderd uit zijn biografie op zijn Instagrampagine. De ‘Holland Zingt Hazes’-woordvoerder heeft nu toch goed nieuws te melden voor de fans. “Hij doet zeker mee”, klinkt het kort en bondig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws