Na schitterend 2022: Danira Boukhriss begint nieuwe jaar met fantastisch nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na schitterend 2022: Danira Boukhriss begint nieuwe jaar met fantastisch nieuws

Na schitterend 2022: Danira Boukhriss begint nieuwe jaar met fantastisch nieuws

2022 was een fenomenaal jaar voor Danira Boukhriss Terkessidis. We zagen haar onder andere schitteren in ‘Over eten’ en ‘De Repair Shop’, maar wat ons vooral bijblijft is haar indrukwekkende prestatie én overwinning in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Maar ook 2023 heeft al heel wat moois voor haar in petto.

Op 28 januari worden de ‘Kastaars!’ uitgereikt, de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen. Niet alleen mag Danira de awardshow aan elkaar praten samen met Koen Wauters en Gert Verhulst, de presentatrice ging ook nog eens met de meeste nominaties lopen.

De ‘Kastaars!’ zijn onderverdeeld in 8 publieksprijzen en 3 juryprijzen. Danira is - net zoals Erik Van Looy - met 3 nominaties de grootste kanshebber om die avond in de prijzen te vallen.

De eerste categorie waarin Danira uitblinkt is ‘Mediapersoonlijkheid van 2022’. Haar verbluffende passage in ‘De Allerslimste Mens’ leverde haar ook een nominatie voor ‘Tv-deelnemer van 2022’ op. Haar overwinning in het jubileumseizoen was bovendien goed voor een derde nominatie. Ook in de categorie ‘Mediamoment van 2022’ is Danira een grote kanshebber om met de titel te gaan lopen.

Populair

Laatste nieuws