Na relatiebreuk krijgt Niels Destadsbader opnieuw stevige klap te verwerken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na relatiebreuk krijgt Niels Destadsbader opnieuw stevige klap te verwerken

Na relatiebreuk krijgt Niels Destadsbader opnieuw stevige klap te verwerken

Waar 2022 voor Niels Destadsbader vooral fantastisch en succesvol was, moest hij het jaar toch in mineur afsluiten. Hij moest niet alleen zijn jammerlijke breuk met zijn vriendin Julie verwerken, maar kreeg ook bakken kritiek over zich heen. Helaas krijgt hij daar nu nog een schepje bovenop.

Sinds zijn overstap naar de VRT hebben we Niels nog niet vaak op de openbare omroep gezien. Laat staan dat er een grote show voor hem in aantocht is. En dat terwijl hij wel een serieuze smak geld verdient. Makkelijk doelwit dus voor harde commentaren op sociale media. Hoewel hij zich daar niet al te veel van aantrekt, krijgt hij opnieuw een serieuze tegenslag op zijn bord.

Vanmorgen raakten de nominaties voor de ‘Kastaars!’ bekend, de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen die op 28 januari worden uitgereikt en waarvoor VRT, DPG en SBS de handen in elkaar slaan. En in die lijst is één erg opvallende afwezige: Niels Destadsbader. Eén van de grootste Vlaamse sterren is niet terug te vinden in de lijst.

Niels mocht in 2022 nochtans ‘The Masked Singer’ presenteren, het meest bekeken programma van het afgelopen jaar. De zangwedstrijd zelf maakt wel kans op de award ’Televisieprogramma van 2022’ en keert terug in de categorieën ‘Mediamoment van 2022’ en ‘Deelnemer van 2022’.

Populair

Laatste nieuws