-->

'Thuis'-acteur Stan Van Samang heeft iets prachtigs te vieren: "Wow, proficiat!"

'Thuis'-acteur Stan Van Samang heeft iets prachtigs te vieren:
Maandag 9 Januari 2023 - 20:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Stan Van Samang mag de feestdecoratie alweer uit de kast halen, want zijn gezin heeft bij het begin van het nieuwe jaar al heel wat te vieren. Dat maakt de zanger en ‘Thuis’-acteur zelf bekend op Instagram.

Stan Van Samang en zijn vriendin Barbara zijn al zo’n 19 jaar samen. Samen hebben ze al twee kindjes op de wereld gezet: hun zoontje Lenny en hun dochtertje Stella. En Stella, hun jongste oogappel, wordt vandaag stevig in de bloemetjes gezet.

Stan en Barbara vieren de verjaardag van hun jongste kindje. Stella mag vandaag al drie kaarsjes uitblazen. “3 dus. Oh, wat vliegt de tijd”, moet de ‘Thuis’-acteur van het hart op Instagram. Daarbij deelt hij een uiterst schattig kiekje van zijn dochtertje met haar prachtige verjaardagstaart. “Wonderlijke meid”, denkt haar papa.

De gelukswensen stromen binnen in de reacties. “Hip hip”, “Wow, proficiat”, “Dikke kus voor de lieve Stella”, “Prachtig kindje”, “Wat een prinses”, “Hoera, Stella”, “Gelukkige verjaardag” en “Heerlijk toch”, willen Stans volgers kwijt. “Ohhh, wat lijkt ze op u”, merkt ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck ten slotte op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stan Van Samang (@stanixvansamix)

TAGS  I  Stan Van Samang  I  Lynn Van den Broeck  I  Thuis