"Ik krijg tranen": Peter Van de Veire ontroert met naam van nieuwe ochtendshow TV en Radio
TV en Radio

"Ik krijg tranen": Peter Van de Veire ontroert met naam van nieuwe ochtendshow

"Ik krijg tranen": Peter Van de Veire ontroert met naam van nieuwe ochtendshow

Binnenkort wordt Vlaanderen opnieuw wakker met Peter Van de Veire. Vanaf 23 januari neemt hij samen met ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen de presentatie van de nieuwe ochtendshow op Radio2 voor zijn rekening. Hoe het programma zou heten, bleef voorlopig nog een groot vraagteken. Tot nu.

“We zijn bezig met de nieuwe ochtendshow van Radio2 en we wilden daar een positief, fijn verhaal van maken met een heel mooie titel”, horen we Peter Van de Veire zeggen op Instagram. En één titel sprong er met kop en schouders bovenuit. “Ik ga het jou officieel vragen. Mogen we die titel gebruiken?”, richt hij zich tot Hugo Sigal.

Je kan het vast al raden: vanaf 23 januari, de 23ste van het jaar 23, word je elke weekdag wakker met 'Goeiemorgen Morgen!'. Een prachtig eerbetoon aan de overleden Nicole Josy. “Ik kan alleen maar zeggen dat ons Colleke ongelooflijk blij zou zijn”, zegt Hugo zichtbaar geëmotioneerd. Hij barst in tranen uit. Absoluut, je mag die titel gebruiken! Het is het meest positieve nummer dat je je kan voorstellen. Wat zou ze fier zijn op dat programma”, besluit hij.

“We gaan er iets schoons van maken”, belooft Peter hem. “Wauw, ik krijg er tranen van in mijn ogen”, “Prachtig gebaar”, “Zo schoon dat je dat aan hem persoonlijk gaat vragen. Gaat weer een top programma worden”, “Super, maak er iets moois van” en “Zoveel liefde…. Zo mooi”, lezen we tussen alle hartverwarmende reacties.

Populair

Laatste nieuws