Zondag 14 April 2019 - 08:19   I   Foto: VTM  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

'De Kotmadam'-actrice Helle Vanderheyden: "Ik denk nog vaak aan haar, sommige dagen zijn moeilijk"

'De Kotmadam'-actrice Helle Vanderheyden:

Helle Vanderheyden speelt nu mee in 'De Kotmadam'. Ze maakte ook deel uit van de crew van Prinisessia. Van die Studio 100-reeks maakte ook Désirée Viola deel uit. Zij stapte eind december uit het leven. Helle heeft dat overleden nog geen plaats kunnen geven.

“Dat doe je niet in vier maanden tijd. Ik denk nog vaak aan haar, en sommige dagen zijn moeilijk. Ik probeer me vast te houden aan de leuke herinneringen en te accepteren dat ze rust heeft gevonden", vertelt de actrice in Het Laaste Nieuws.

Vanderheyden is net begonnen met de opnames van het 25ste en laatste seizoen van 'De Kotmadam'. "Na 25 jaar is het tijd om in schoonheid te stoppen. Met een knaller, want het wordt een atypisch seizoen. Ik heb vijf jaar lang met veel plezier op die set gestaan en veel ervaring opgedaan", vertelt ze. 

"‘De Kotmadam’ is de enige serie waar ze nog een week repeteren en dan een week opnemen. Ik ga zeker niet in een hoekje zitten huilen, maar ik kan me voorstellen dat het voor ‘kotmadam’ Katrien Devos emotioneler zal zijn. Die reeks is haar levenswerk. Ik bewonder haar enorm, zij is een echte vakvrouw.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  De Kotmadam  I  Helle Vanderheyden  I  n365  I  showbizz