Jacky Lafon maakt grote comeback op het scherm: "Eigenlijk geen goed gevoel bij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacky Lafon maakt grote comeback op het scherm: "Eigenlijk geen goed gevoel bij"

Jacky Lafon maakt grote comeback op het scherm: "Eigenlijk geen goed gevoel bij"

Sinds maandag kunnen de vaste VTM-kijkers het nieuwe seizoen van ‘De Buurtpolitie VIPS' meepikken. In elke aflevering wandelt een andere BV het bekendste politiekantoor van Vlaanderen binnen. Vanavond is Jacky Lafon aan de beurt. Al is ze zelf niet te spreken over haar gastoptreden.

“Ik heb direct ‘ja' gezegd toen ze mij vroegen”, vertelt Jacky aan TV-Familie. “Maar ik had er achteraf geen goed gevoel bij...” De dag voor de opnames heeft de actrice een serieuze migraineaanval gehad. “En ik was nog suf van de medicatie, al mag dat geen excuus zijn. Maar ik wilde niet afbellen”, klinkt ze vastberaden.

Helaas verliep het dus niet van een leien dakje. “Ik acteerde met mensen die ik nog maar juist kende, ik verstond de jonge agentes niet goed en het ergste was dat het op locatie heel koud was”, legt Jacky uit. Bovendien kwam iedereen een babbeltje met haar slaan, waardoor ze alleen maar zenuwachtiger werd. “Ik ben daarna met een ongelukkig gevoel naar huis gereden”, klinkt het.

“‘Dit had wel beter gekund’, zei ik tegen mezelf”, geeft de voormalige ‘Familie’-actrice toe. “Ik had nochtans gevraagd om twee dingen opnieuw op te nemen, maar dat ging niet. Het moest vooruit gaan.” En daar heeft ze alle begrip voor. “Maar ik hoop dat de kijkers me er niet op afrekenen”, denkt Jacky. “Al ben ik nog altijd dankbaar dat ze aan mij gedacht hebben.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws