-->

2023 is goed begonnen voor Suzan en Freek: zangduo kondigt heuglijk nieuws aan

2023 is goed begonnen voor Suzan en Freek: zangduo kondigt heuglijk nieuws aan
Dinsdag 10 Januari 2023 - 20:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Suzan en Freek hebben een geweldig jaar achter de rug. Het populaire Nederlandse zangduo is een zee aan nieuwe muziek, een verloving en talloze concerten rijker. Het jaar is nog maar net van start gegaan, of de twee doen er al een schepje bovenop. Vooral voor de Vlaamse fans is het goed nieuws.

Het succes van Suzan en Freek reikt verder dan Nederland alleen. Ook Vlaanderen heeft hen in hun harten gesloten. Het Nederlandse duo is niet meer van de radio weg te denken, en dat heeft hun deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ op VTM alleen maar versterkt. Uitverkochte clubtours en Lotto Arena’s in ons land zijn hier het perfecte bewijs van.

Ook voor het komende jaar staat de agenda van Suzan en Freek opnieuw boordevol shows in Nederland. Maar alles wijst erop dat ze binnenkort ook hier weer enkele podia zullen veroveren. Hun shows in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart zijn al uitverkocht, maar daar worden binnenkort wellicht wat Vlaamse shows aan toegevoegd.

Tijdens een vragenronde op Instagram vraagt een fan zich af of het duo binnenkort plannen heeft voor shows in Vlaanderen. En het antwoord is ongetwijfeld ja. “Leuk dat je het vraagt”, vinden Suzan en Freek. “Want deze week hebben we meer nieuws hierover”, laten ze weten met enkele mysterieuze, maar vooral veelzeggende emoji’s. Houd hun socials dus maar in de gaten!

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Suzan  I  Freek  I  Suzan en Freek  I  Liefde voor Muziek