Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi komen met verrassing van formaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi komen met verrassing van formaat

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi komen met verrassing van formaat

Als 2022 niet het mooiste jaar uit hun leven was, weten we het ook niet meer. Dankzij ‘Blind Getrouwd’ vonden Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen bij elkaar de liefde van hun leven. En dat lijkt nog steeds fantastisch te gaan. De twee worden nu zelfs verrast met geweldig nieuws dat ze wellicht in de verste verte niet zagen aankomen.

‘Blind Getrouwd’ was een succes dit jaar. Twee van de vier koppels bleven overeind: Florence en Jiri en Brecht en Dziubi. Vooral de laatste twee waren publieksfavorieten. De twee heren voelden meteen een klik en leefden sindsdien op een roze wolk. Een wolk die tot op vandaag niet lijkt te kunnen barsten.

Intussen zijn Brecht en Dziubi al een halfjaar getrouwd, hebben ze al enkele fantastische reisjes achter de rug en vierden ze onlangs hun eerste kerst samen. En de kijkers zijn hen duidelijk nog niet vergeten. Ze hebben het koppeltje zelfs zo in hun harten gesloten dat het hen een ‘Kastaar!’-nominatie opleverde voor ‘Beste deelnemer van 2022’.

De ‘Kastaars!’ zijn de gloednieuwe prestigieuze Vlaamse mediaprijzen van VRT, VTM en Play4. De awards worden op zaterdag 28 januari uitgereikt. “Allemaal stemmen voor deze geweldige mannen”, roept ‘Blind Getrouwd’-mededeelnemer Christiaan zijn Instagramvolgers op. “Zij zorgden voor een seizoen vol liefde en humor”, besluit hij.

Bron: Instagram Stories

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi komen met verrassing van formaat

Populair

Laatste nieuws