Lize Feryn blaast iedereen van hun sokken met bloedmooie fotoshoot: "Topmodel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lize Feryn blaast iedereen van hun sokken met bloedmooie fotoshoot: "Topmodel"

Lize Feryn blaast iedereen van hun sokken met bloedmooie fotoshoot: "Topmodel"

Lize Feryn bracht de eindejaarsperiode samen met haar wederhelft Aster Nzeyimana door in het zonnige Zuid-Afrika. Aster is inmiddels weer huiswaarts gekeerd, Lize blijft nog drie weken in Kaapstad om haar modellenjob voort te zetten.

Dat Lize Feryn naast een uitstekende actrice ook een prachtig model is, bewijst ze keer op keer. Het lijkt erop dat ze haar modellenwerk steeds vaker weer oppikt. Op Instagram schitterde ze vorige maand nog in een shoot van Etam, nu jaagt ze haar dromen na in Kaapstad.

Het model vertoeft al een kleine twee maanden in het net iets zonnigere Zuid-Afrika voor de job van haar leven. Op Instagram krijgen we daar nu voor het eerst resultaat van te zien. In een adembenemed landschap poseert een nog adembenemendere Lize bij zonsondergang.

“Wow”, “Beautiful”, “Gewoon perfect”, “Superknap, Lize”, “Jij bent echt een topmodel”, “Ja, goedemiddag”, “Zó mooi”, “Verdomme, wat een mooie rug” en “Toch echt een beeldige vrouw”, reageren haar volgers verbluft. Aster Nzeyimana, die zijn knappe vriendin duidelijk mist, laat een hartje achter onder de foto’s. En ook ex-K3'tje en goede vriendin Klaasje Meijer is erg onder de indruk.

Populair

Laatste nieuws