'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme komt met geweldig nieuws: "Mooiste cadeau" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme komt met geweldig nieuws: "Mooiste cadeau"

'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme komt met geweldig nieuws: "Mooiste cadeau"

Drie weken geleden al namen we voorgoed afscheid van de originele cast van ‘Dertigers’ en daarmee ook van het geliefde personage Tinne, gespeeld door Evelien Van Hamme. Een pijnlijk afscheid. Maar Evelien is al helemaal klaar om weer te vieren.

‘Dertigers’ is dan misschien nog niet voorbij, de kijkers zullen het helaas zonder de oorspronkelijke cast moeten doen. De reeks gaat verder met nieuwe personages, nieuwe verhalen en nieuwe locaties. Op dinsdag 20 december kwam de oude acteurs nog een laatste keer samen voor een prachtige kerstspecial. Het gepaste einde voor een mooie reeks.

Na een droevig afscheid is het tijd om te feesten. De feestdagen zijn dan misschien wel gepasseerd, Evelien Van Hamme blijft vieren. Haar meetkindje mocht gisteren zes kaarsjes uitblazen en dat liet de actrice niet zomaar aan zich voorbijgaan. Met een reeks prachtige foto’s van hun tweetjes zette haar uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

“Het schoonste cadeau dat ik ooit kreeg, wordt 6 jaar vandaag. Ze geeft de beste knuffels”, schrijft Evelien onder de schattige fotoreeks. “Beste meetje ooit”, “Ik zie zeker gelijkenissen”, “Ze lijkt op jou” en “Het zou de jouwe kunnen zijn, dezelfde lach”, merken haar volgers op. “Proficiat met je verjaardag, mooie meid”, “Happy birthday”, “Hip hip hip hoera”, “Ik smelt” en “Wat een mooi kindje, een echt prinsesje”, lezen we nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws