-->

Jonah uit 'Blind Getrouwd' dropt bommetje: "Vrouw en kind achtergelaten"

Jonah uit 'Blind Getrouwd' dropt bommetje:
Dinsdag 10 Januari 2023 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jonah Hulselmans deelt een opvallende boodschap op zijn Instagramverhaal. Hij is namelijk vertrokken naar verre oorden zonder zijn vrouw Winnie en hun dochtertje Lily.

Jonah Hulselmans kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Meer dan drie jaar geleden stapte hij met Winnie Bogaerts in het huwelijksbootje en de twee zijn nog steeds samen. Vorig jaar mochten ze hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Lily. Nu deelt de papa een opmerkelijk bericht op zijn Instagramverhaal.

Jonah vertrekt namelijk op vakantie met twee vrienden. Hij post een foto waarop hij achter het stuur zit met een grote glimlach op zijn gezicht. “Skibak erop en klaar om te gaan skiën met de boys”, klinkt het. “Vrouw en kind blijven thuis”, voegt hij er nog aan toe.Toch bleek het niet zo gemakkelijk te zijn om afscheid te nemen van Winnie en Lily. 

De papa deelt namelijk een foto op zijn Instagramverhaal waarop hij een droevig gezicht trekt. "Hoe ik mij voel omdat ik vrouw en kind achterlaat", schrijft Jonah bij het plaatje. Het is de eerste keer sinds de geboorte van Lily dat Jonah alleen op vakantie vertrekt. Hopelijk heeft hij niet te veel last van heimwee! 

 

TAGS  I  Winnie Bogaerts  I  Blind Getrouwd  I  Jonah Hulselmans