Sam Bettens doet hartverscheurende bekentenis over adoptiekind: "Dat was zwaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam Bettens doet hartverscheurende bekentenis over adoptiekind: "Dat was zwaar"

Sam Bettens doet hartverscheurende bekentenis over adoptiekind: "Dat was zwaar"

Sam Bettens is deze week te gast in ‘Het Huis’. Aan Eric Goens vertelt hij onder meer over zijn twee coming outs, maar ook over het heel moeilijke adoptieproces.

Sam Bettens kennen we beter als de frontman van K’s Choice. De zanger woont al jaren in de Verenigde Staten met zijn vrouw Stef Kramer. Het koppel heeft vier kinderen. Twee kinderen uit de vorige relatie van Stef en twee adoptiekinderen: Jett en Charlie. Sam vertelt nu in ‘Het Huis’ dat het adoptieproces heel zwaar was.

“Wat de meest blije dag van ons leven moest zijn, werd het diepste wat er is”, geeft hij eerlijk toe. Zo vertelt Sam dat ze het kinderzitje al in de auto gepast hadden en dat ze op het punt stonden om te vertrekken uit het ziekenhuis. “Het autozitje komt tevoorschijn, zonder baby, en dan gaat de deur weer dicht’, aldus Sam.

Goens vraagt zich af of de moeder zich op het laatste moment bedacht had, maar dat was niet de reden. “De vader weigerde het kind aan een lesbisch koppel te geven”, legt Sam uit. “De vader heeft uiteindelijk gezegd: ‘No way!’”

Populair

Laatste nieuws