Wie zijn de bronnen van Yvonne Coldewijer uit kamp Hazes? “Niet moeilijk gokken” Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Wie zijn de bronnen van Yvonne Coldewijer uit kamp Hazes? “Niet moeilijk gokken”

Wie zijn de bronnen van Yvonne Coldewijer uit kamp Hazes? “Niet moeilijk gokken”

Afgelopen maandag stonden Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes tegenover elkaar in de rechtbank. De juicekoningin vertelde dat de bronnen waarop ze zich baseerde uit de hoek van de familie Hazes komen, maar wie zijn dat dan?

Yvonne Coldeweijer werd voor de rechter gesleept door Rachel Hazes en gisteren mocht de roddeltante eindelijk haar zegje doen over de veelbesproken ‘briefgate’. Yvonne zou namelijk een brief ontvangen hebben die André Hazes geschreven zou hebben voor zijn ex-vriendin en Coldeweijer stelde dat André’s moeder die brief misschien wel eens naar haar verstuurd zou kunnen hebben.

Bovendien zei Yvonne ook dat het contact tussen André en Rachel verbroken is sinds het uitlekken van die brief. Rachel ontkende meteen dat zij deze brief zou hebben uitgelekt, maar het contact tussen haar en haar zoon staat wel op een laag pitje. Coldeweijer verdedigde zich bovendien in de rechtszaal door te zeggen dat de twee spionnen van wie ze die info gekregen heeft, uit het kamp van Hazes komen.

Toch geeft de juicekoningin de namen van haar anonieme bronnen niet kwijt. Echter is het volgens het juicekanaal reality_fbi vrij duidelijk wie die informatie zou doorspelen aan Yvonne. “Niet heel moeilijk gokken wie dat zijn. Vermoedens? Roxeanne Hazes en Monique Westenberg”, klinkt het.

Wie zijn de bronnen van Yvonne Coldewijer uit kamp Hazes? “Niet moeilijk gokken”

Populair

Laatste nieuws