-->

"Mooie borsten!": Raphaëlla uit 'Love Island' maakt volgers gek in kleine bikini

Dinsdag 10 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het tripje van Raphaëlla Deuringer naar Mexico mag dan wel voorbij zijn, de realityster heeft nog genoeg prachtige plaatjes die ze maar al te graag deelt met haar volgers op Instagram.

Sinds haar deelname aan het realityprogramma ‘Love Island’ is Raphaëlla Deuringer bijzonder populair op sociale media. Ze heeft vooral veel volgers op Instagram, want op haar pagina deelt ze geregeld pikante plaatjes. Nu post ze verschillende beelden van haar reisje.

“Ik zei toch dat er nog superveel foto’s van Mexico moesten online komen. En dit is er eentje van”, klinkt het. We krijgen een selfie te zien van Raphaëlla die een felroze bikini draagt op het strand. De realityster laat zo wel erg diep in haar boezem kijken. “Hoe is het uitzicht?”, schrijft ze er nog bij.

“Heuvelachtig”, “Ik vind het schitterend” en “Als jij erop staat, geniet ik altijd van het uitzicht”, antwoorden enkele volgers. “Smoking hot”, “Perfectie”, “Hoe mooi kan je zijn, hallo”, “Wat een vrouw”, “Babe”, “Wauw”, “Geen woorden voor”, “Jij bent zo mooi en sexy” en “Wat een vlam”, klinkt het ook nog in de comments.

TAGS  I  Raphaëlla Deuringer  I  Love Island