Vernieuwing in 'The Masked Singer' stuit op kritiek: "Dan kijk ik niet meer!" TV en Radio
TV en Radio

Vernieuwing in 'The Masked Singer' stuit op kritiek: "Dan kijk ik niet meer!"

Vernieuwing in 'The Masked Singer' stuit op kritiek: "Dan kijk ik niet meer!"

VTM heeft meer bekendgemaakt over het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Enkele nieuwe gezichten duiken op in het speurdersteam en daar zijn niet alle fans even blij mee.

Deze ochtend heeft VTM groot nieuws onthult. Op sociale media stelde de commerciële de nieuwe speurders voor het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ voor. “De leukste speurcommissie van het land is bekend! Julie Van den Steen, Andy Peelman en Kevin Janssens krijgen tijdens ‘The Masked Singer’ de hulp van Bart Cannaerts en Tine Embrechts”, aldus VTM.

Na hun deelname als ‘Cycloop’ en ‘Flamme Fatale’ vorig jaar zullen Bart en Tine in het nieuwe seizoen het team van speurders vervolledigen. Dat betekent ook dat zij Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen vervangen. Een opvallende beslissing en daar hebben de fans meteen wat over te zeggen.

Zo vinden ze het niet leuk dat Karen Damen weg is. “We missen Karen Damen”, “Wij willen Karen terug”, “Oh, zo jammer”, “Ik had graag Karen”, “Karen moet erbij zijn”, “Ik kijk geen ‘The Masked Singer’ zonder Karen”, “Er is geen ‘The Masked Singer’ zonder Karen” en “Er is één reden waarom ik niet zou kijken en dat is omdat Karen er niet bij is”, schrijven ze in de comments.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws