Loredana heeft slecht nieuws over gezondheid: "Ik had het bijna niet gehaald" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Loredana heeft slecht nieuws over gezondheid: "Ik had het bijna niet gehaald"

Loredana heeft slecht nieuws over gezondheid: "Ik had het bijna niet gehaald"

De kop is eraf: gisteren zijn de preselecties voor het Eurovisiesongfestival van start gegaan op Eén. Zeven kandidaten stellen hun twee liedjes aan elkaar voor. Loredana De Amicis is één van de zeven deelnemers die een gooi doet naar dat felbegeerde Eurosongticket.

Loredana mocht als eerste haar twee nummers aan haar medekandidaten voorstellen. Maar het had niet veel gescheeld, of de planning van ‘Eurosong 2023’, ofwel de preselecties, was volledig in het honderd gelopen. “Ik had het bijna niet gehaald”, vertelt de zangeres nu in Het Nieuwsblad.

Een paar dagen voor de opnames van haar aflevering, werd Loredana serieus ziek door een voedselallergie. “Als ik iets nootachtigs eet en vervolgens mijn pilletje niet neem, stik ik letterlijk”, legt ze uit. “Wel, enkele dagen voor de opnames heb ik op restaurant per ongeluk iets met sesamolie gegeten. Mijn lichaam ging een beetje in shock, ik zag lijkbleek, kreeg reflux en moest overgeven.”

Maar het ergste van allemaal: “door die allergische reactie verloor ik gedeeltelijk mijn stem”. En zonder stem kan ze natuurlijk niet optreden. “Ik dacht: dat dit me uitgerekend nú moet overkomen”, zucht ze. “Ik ben dus een beetje pips aan dit avontuur begonnen, maar ik heb me erdoorheen geslagen. Ach, zo lang we zaterdag maar gaan knallen. Ik heb veel vertrouwen in ons nummer en de act.” Loredana koost uiteindelijk voor ‘You Lift Me Up’.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws