-->

Tine Embrechts spreekt klare taal over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer'

Tine Embrechts spreekt klare taal over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer'
Woensdag 11 Januari 2023 - 10:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Binnenkort zal het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ van start gaan en dat zal er een pak anders uitzien dan vorig jaar. Zo zal Tine Embrechts opduiken als speurder en de show zal gepresenteerd worden door Jens Dendoncker.

We weten al even dat Niels DestadsbaderThe Masked Singer’ niet meer zal presenteren. Door zijn overstap naar de VRT zal Jens Dendoncker die taak op zich nemen in het derde seizoen van het populaire programma. Niet alleen zal ‘The Masked Singer’ een nieuwe presentator hebben, ook het speurdersteam zal een nieuwe samenstelling kennen. 

Zo zullen Tine Embrechts en Bart Cannaerts het team vervolledigen. De twee namen vorig jaar zelf deel aan ‘The Masked Singer’ en zullen nu Karen Damen en Ruth Beeckmans vervangen. Tine geeft aan Het Laatste Nieuws toe dat ze er heel hard naar uitkijkt. “Ik heb geen seconde getwijfeld”, klinkt het. Ondertussen zijn de opnames volop bezig en dat betekent ook dat Tine Jens al aan het werk heeft kunnen zien.

Nu moet ze ook meteen wat kwijt over hem. “Hij kreeg de ondankbare, bijna onmogelijke taak om Niels op te volgen”, aldus Tine. “De showbizz, de glamour, het zingen op een podium… dat is echt 1.000 procent Niels zijn ding”, gaat ze verder. “Jens doet het op zijn geheel eigen manier en helemaal anders dan Niels, maar hij doet het echt fantastisch”, vertelt ze. “De kijkers zullen genieten”, besluit Tine.