Twee Big Brother-bewoners komen wel erg goed overeen: "Gaat er gezellig aan toe" TV en Radio
TV en Radio

Twee Big Brother-bewoners komen wel erg goed overeen: "Gaat er gezellig aan toe"

Twee Big Brother-bewoners komen wel erg goed overeen: "Gaat er gezellig aan toe"

Een nieuw seizoen van ‘Big Brother’ betekent natuurlijk ook nieuwe kandidaten. We zagen de tien nieuwe bewoners gisteren hun intrek nemen in het huis. En twee van hen trekken al meteen naar elkaar toe.

Wie Jill en Salar opvolgt als winnaar, zal de populaire realityshow over enkele maanden uitwijzen. Maar wie Liese en Noami uit seizoen 1 of Nawal en Nouchine uit seizoen 2 opvolgt als iconisch vriendinnenduo, lijkt wel al duidelijk.

Tussen de 22-jarige Chelsea en de 27-jarige Charlotte klikte het van meet af aan. Ook in de livestream was te zien hoe de twee blondines elkaar steeds opzochten. “Mijn favorietjes zijn nu al aan het bonden”, “Oh, besties Chelsea en Charlotte zitten al de hele tijd samen op de bank te kletsen”, “Zo blij dat ze gewoon goed gaan”, “Precies al beste vriendinnen” en “Ohhh, gaat er gezellig aan toe”, tweeten enkele trouwe ‘Big Brother’-kijkers.

“Is er al een ship name voor Chelsea en Charlotte (zoals 'Nouchel' voor Nouchine en Nawel, red.)?” en “Iemand verzin even een leuke friendship name voor hen”, lezen we op Twitter. “Charlotte doet me echt denken aan Liese, zalig”, “Zij worden de nieuwe Nouchine en Nawel, let op mijn woorden” en “Ja hoor, potentieel de nieuwe Liese en Naomi”, merken de fans op. Het is duidelijk dat hun ontluikende vriendschap de kijkers wel kan smaken. “Ze zijn nu al mijn favorieten”, lezen we meermaals op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws