-->

Nuria uit 'Blind Getrouwd' neemt besluit over huwelijk: "Na een heftig 2022..."

Nuria uit 'Blind Getrouwd' neemt besluit over huwelijk:
Woensdag 11 Januari 2023 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke hebben het het afgelopen jaar niet gemakkelijk gehad. Het koppel bereikte een nieuw dieptepunt en nu laat Nuria eindelijk weten hoe het echt gaat tussen hen.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke kennen we nog van het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Het koppel is ondertussen al meer dan zeven jaar getrouwd en ze hebben ook al twee zoontjes samen. Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn, want vorig jaar kregen ze te maken met de seven year itch. “Vanaf augustus ging het echt niet oké tussen ons”, vertelde Nuria eerder al aan Dag Allemaal.

“We hebben veel onnodige ruzies, frustraties en spanningen gehad”, gaf ze toen ook toe. Het koppel had het zelfs over scheiden, maar ze besloten toch om opnieuw te vechten voor hun huwelijk. Nu, enkele maanden later na het interview met Dag Allemaal, geeft Nuria opnieuw een bijzondere update op Instagram. “Na een heftig 2022 hadden Stijn en ik besloten om even ons te concentreren op ons”, begint ze.

Ze legt ook uit hoe ze dat juist gedaan hebben. “Afgelopen weken even ‘onsociaal’ geweest om onszelf even honderd procent te verliezen in ons gezin, volledig te genieten van elkaar en even te ontstressen. Boy, wat was dit nog”, geeft ze eerlijk toe. “Onze relatie en dynamiek terug op de rails zetten, praten, genieten en vooral dolce far niente”, aldus Nuria.

Zorgeloos genieten

Dolce far niente of zorgeloos genieten is dan ook hun voornemen voor 2023. In de commentaren reageren haar volgers met lieve berichtjes. “In een huwelijk is het altijd werken geblazen, op alle vlakken. Komt goed, jullie zijn een topkoppel”, “Praten kan goed doen”, “Zo mooi dat jullie dit doen, toppers!” en “Zo blij dat jullie terug zijn! Het allerbeste en heel veel geluk in de toekomst”, klinkt het onder meer.