Er hangt onheil in de luch bij 'Thuis': "Daar zal ze nog spijt van krijgen" TV en Radio
TV en Radio

Er hangt onheil in de luch bij 'Thuis': "Daar zal ze nog spijt van krijgen"

Er hangt onheil in de luch bij 'Thuis': "Daar zal ze nog spijt van krijgen"

Thuis’ doet de laatste tijd heel wat stof opwaaien. Door de dood van Paulien, het plotse vertrek van Thilly, de kinderwens van Lowie… Maar ook de verhaallijn tussen Simonne en Dirk gaat weer over de lippen. Wie dacht dat we hun verhaal in het vorige seizoen moesten achterlaten, zou er wel eens ver naast kunnen zitten.

Vorig seizoen kwam Dirk nog roet in het eten strooien tussen Frank en Simonne nadat Simonne voor hem in zwijm viel. Uiteindelijk koos ze toch voor haar ‘baby’ en papt Dirk intussen aan met Rosa. Iedereen gelukkig dus. Of toch niet?

Simonne heeft het zichtbaar moeilijk met de aanwezigheid van Dirk, die steeds vaker opduikt nu hij ook dikke vriendjes is met Frank. Volgens trouwe kijkers zijn Simonnes gevoelens nog lang niet uitgedoofd. “Ze is stikjaloers op Rosa”, “Nu hij verliefd is op een ander zal ze wel spijt hebben” en “Je voelt dat er nog iets speelt tussen Simonne en Dirk”, schrijven ze op Facebook.

Volgens vele fans is Rosa slechts een afleidingsmanoeuvre. “Dirk is een vuil spel aan het spelen”, “Hij probeert Simonne gewoon jaloers te maken en zo toch nog voor hem te winnen” en “Hij lijkt sympathiek, maar zijn ware aard moet nog bovenkomen”, voorspellen ze.

Rosa en Waldek

Rosa viel in zwijm voor Dirk nadat haar hart gebroken werd door Waldek. Maar volgens de kijkers krijgt dat nog een staartje. “Waldek gaat niet vetrekken naar Zwitserland. Hij blijft voor Rosa, ze komen toch weer samen”, voorspelt een trouwe kijker. “Dan is Dirk binnenkort weer vrijgezel”, merken andere fans op. Staat de deur van Simonne dan toch nog op een kier? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws