Ann Van den Broeck geeft ongezouten mening over vervangster Ianthe Tavernier Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck geeft ongezouten mening over vervangster Ianthe Tavernier

Ann Van den Broeck geeft ongezouten mening over vervangster Ianthe Tavernier

Ann Van den Broeck moest jammer genoeg forfait geven voor ‘Winterrevue’, maar Ianthe Tavernier vervangt haar maar al te graag. In een nieuw interview onthult de actrice of Ann tevreden is over haar opvolgster.

Ann Van den Broeck herstelt van een kankeroperatie en daarom heeft ze verstek moeten tekenen voor ‘Winterrevue’. “Ik vond het heel lief dat ze me vroegen om Ann te vervangen, maar natuurlijk voelt het dubbel omdat Ann moest stoppen wegens een minder leuke reden…”, vertelt Ianthe Tavernier aan Dag Allemaal.

“Ik wil wel benadrukken dat het goed met haar gaat en dat haar genezingsproces in een stijgende lijn gaat”, aldus Ianthe. Toch heeft ze niet getwijfeld om Ann te vervangen in ‘Winterrevue’. “Ik speelde toen in ‘Moord op de Oriënt Express’, dat gemaakt werd door hetzelfde productiehuis. Het was trouwens Anns idee om mij te vragen. Ik wilde haar én het productiehuis echt wel helpen”, verduidelijkt ze.

In het interview geeft Ianthe ook een duidelijk antwoord op de vraag of Ann tevreden is over haar vervangster. “Ja, hoor”, zegt ze al lachend. “Het was kort dag om alles op drie weken ingestuurd te krijgen, terwijl ik ook nog in ‘Moord op de Oriënt Express’ stond”, gaat Ianthe verder. "Ann is in de montageweek komen kijken om de laatste puntjes op de i te zetten en ons extra te motiveren naar de première toe, en dat heeft zeker geholpen”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws