-->

Zangeres Pauline Slangen maakt het bloedheet met zwoele vakantiefoto's in bikini

Zangeres Pauline Slangen maakt het bloedheet met zwoele vakantiefoto's in bikini
Woensdag 11 Januari 2023 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Pauline Slangen vertoeft momenteel in het verre Thailand en daar deelt ze maar al te graag enkele prachtige plaatjes van op haar Instagrampagina. De zangeres laat zich ook van haar beste kant zien in bikini.

Pauline Slangen is bekend geworden door haar deelname aan het eerste seizoen van ‘Regi Academy’. Als topfavoriet won ze ook de talentenjacht en meteen daarna bracht ze haar eerste nummer met Regi uit. ‘Duizend Sterren’ was een schot in de roos en ook haar eerste eigen single ‘Uit Mijn Hoofd’ doet het erg goed.

De zangeres heeft een druk jaar achter de rug en momenteel geniet ze van een deugddoende vakantie in Thailand. Pauline ontdekte eerst de metropool Bangkok en nu verkent ze het prachtige eiland Phuket. Op haar Instagramverhaal deelt ze nu een bikinifoto met een prachtig uitzicht.

Vervolgens post ze ook nog een kiekje waarop ze wandelt door de straten van het tropische eiland Phuket. Pauline draagt een weinig verhullend jurkje met gaten waardoor haar hele lichaam zichtbaar is. Een gedurfde outfit!

TAGS  I  Pauline Slangen  I  Regi