Iedereen denkt hetzelfde over kiekje van Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen denkt hetzelfde over kiekje van Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels

Iedereen denkt hetzelfde over kiekje van Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels

Lynn Van den Broeck deelt op Instagram opnieuw een leuke foto samen met haar vriend Mathias Vergels. Haar volgers moeten allemaal hetzelfde kwijt.

‘Thuis’-acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels vormen al meer dan twee jaar een koppel in het echte leven. Ook in de soapserie hebben ze al een romance gehad en nu lijken ze opnieuw meer en meer naar elkaar toe te groeien. Op Instagram deelt de actrice nu een leuk kiekje van hun tweetjes.

We krijgen de twee in een lift te zien terwijl ze poseren voor de grote spiegel. “Altijd op schok met deze knapperd”, klinkt het. “Lieveling”, voegt Lynn er ook nog aan toe. “Oooh, babe”, reageert Mathias meteen in de comments. Niet alleen haar vriend, maar ook de volgers van Lynn hebben wat te zeggen over deze foto.

Zij vinden namelijk allemaal dat Lynn en Mathias erg goed bij elkaar passen. “Beste koppel ooit”, “Cuties”, “So fashionable, schatties”, “Hou van jullie”, “Wauw, mooie foto”, “Twee toppers”, “Heel tof koppeltje”, “Geniet van het leven, alle goeds voor jullie allebei”, en “Cool kids”, schrijven ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws