-->

Verlaten Kenji en Shania Gooris ouderlijk nest? "Het is welletjes geweest"

Verlaten Kenji en Shania Gooris ouderlijk nest?
Zondag 15 Januari 2023 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Kenji en Shania Gooris zijn ondertussen 21 en 22 jaar oud, maar denken ze er ook al aan om alleen te gaan wonen? Dat verklappen ze zelf in een nieuw interview.

Eindelijk kunnen we het gezin van Sam Gooris en Kelly Pfaff weer op de voet volgen op tv, want het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Gooris’ is van start gegaan op VTM 2. Met hun vieren maken ze deze keer de Westkust van de Verenigde Staten onveilig en dat levert natuurlijk prachtige beelden op.

Hoewel ze al jonge twintigers zijn, gaan Kenji en Shania nog graag mee op vakantie met hun ouders. Maar, zullen ze binnenkort toch wat meer zelfstandigheid willen en alleen gaan wonen? Aan TV-Familie geven ze een verrassend antwoord. “Ik kan me dat in feite niet voorstellen”, geeft Kenji eerlijk toe. “Ik denk dat ik voor eeuwig en altijd in hotel mama ga blijven wonen. Ik krijg lekker eten, veel liefde én de knuffels die ik nodig heb”, klinkt het.

De dochter van Sam en Kelly denkt daar dan weer anders over. “Ik wil sowieso ooit op eigen benen staan”, zegt Shania overtuigd. “Ik zie het nog gebeuren dat ik alleen woon en dat Kenji op een leeftijd komt dat mama vindt dat het nu welletjes is geweest en dat hij dan bij mij voor de deur staat met zijn tandenborstel en wat kleren”, vertelt ze. “Allemaal oké, kom maar gezellig af”, lacht ze.

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Sam Gooris  I  Kenji Gooris  I  Shania Gooris  I  Expeditie Gooris