-->

Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' showt haar bolle buik: "Hot mommy!"

Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' showt haar bolle buik:
Donderdag 12 Januari 2023 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Aisha Van Zele en Miguel Dheedene zullen over enkele maanden voor het eerst mama en papa worden. De toekomstige mama laat nu haar buikje aan al haar volgers zien op Instagram.

Aisha Van Zele en Miguel Dheedene kennen we nog van ‘The Sky is the Limit’. Eind november kondigde het koppel heuglijk nieuws aan. “Na elke storm komt een regenboog. Baby D komt in mei”, schreven ze toen enthousiast. Ze maakte dit bekend een jaar nadat ze hun ongeboren baby verloren na drie maanden zwangerschap.

Vorige maand onthulden Aisha en Miguel ook al het geslacht van Baby D. Zo zullen ze in mei een jongetje mogen verwelkomen. Het koppel is zopas terug van een deugddoende vakantie op Mauritius en daar hebben ze enkele leuke kiekjes van gedeeld op Instagram. “Moeder en vader op hun laatste tripje voor de geboorte”, klinkt het.

We krijgen ook een prachtig plaatje te zien van Aisha op het strand. Ze toont haar blote buik en haar volgers laten allemaal lieve berichtjes achter. “Prachtig buik”, “Mooie mama”, “Dat buikje is zo schattig”, “Heel mooi zwanger”, “Je ziet er stralend uit”, “Geniet ervan”, “Wat zie je er goed uit” en “Prachtig zwanger”, reageren ze onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aisha Van Zele (@aishavanzele)