Twee jaar na huwelijk: Eline De Munck en Michaël Roskam hebben prachtig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Twee jaar na huwelijk: Eline De Munck en Michaël Roskam hebben prachtig nieuws

Twee jaar na huwelijk: Eline De Munck en Michaël Roskam hebben prachtig nieuws

Eline De Munck en haar man Michaël Roskam vierden nog maar pas hun tweede huwelijksverjaardag, maar het koppel heeft nu alweer geweldig nieuws te melden. Eline verklapt nu op Instagram wat het koppel te vieren heeft.

Op 9 januari kondigde Eline De Munck heuglijk nieuws aan. “2 year anniversary”, schreef ze toen op haar Instagramverhaal. Hoewel in februari 2021 pas bekend raakte dat ze een relatie heeft met de ‘Rundskop’-regisseur, waren ze toen dus ook al man en vrouw. Nu moet Eline weer wat kwijt over haar grote liefde.

Deze week werden de Golden Globes uitgereikt en de acteur Paul Walter Hauser won een award voor zijn rol als seriemoordenaar in de reeks ‘Black Bird’. Michaël regisseerde deze serie die te zien is op Apple TV. “Toewijding, hard werken en nooit niet geloven dat je het verschil kunt maken. Zo trots op je, mijn liefste”, aldus Eline. “Gefeliciteerd Paul met je Golden Globe voor ‘Beste mannelijke bijrol’”, voegt ze er nog aan toe.

Ook op haar Instagramverhaal moet Eline nog wat kwijt over haar man. “Michaël, hard werken loont. Je bent een held, mijn held, mijn geliefde, mijn echtgenoot. Ik kan niet trotser zijn. Met of zonder Golden Globe. Maar hey, you guys did it”, zegt een fiere Eline. “Proficiat!”, “Terecht!”, “Dat is om trots op te zijn!” en “Yeah!”, klinkt het in de commentaren.

Twee jaar na huwelijk: Eline De Munck en Michaël Roskam hebben prachtig nieuws
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws