Jaar na overlijden van broer komt Jeroen Meus met bijzonder nieuws: "Ontroerend" TV en Radio
TV en Radio

Jaar na overlijden van broer komt Jeroen Meus met bijzonder nieuws: "Ontroerend"

Jaar na overlijden van broer komt Jeroen Meus met bijzonder nieuws: "Ontroerend"

Iets meer dan een jaar geleden sloeg het noodlot toe voor Jeroen Meus. Hij moest afscheid nemen van zijn broer en daar heeft hij het erg moeilijk mee gehad. Toch heeft hij zijn verdriet omgezet in iets heel moois.

Op oudejaarsavond 2021 overleed Wim, de broer van Jeroen Meus, na een lange strijd tegen darmkanker. “Net voor middernacht is mijn lieve broer voor altijd vertrokken. Al het vuurwerk is voortaan voor hem. Ik ga je missen”, schreef hij vorig jaar op nieuwjaarsdag. Nu, iets meer dan 365 dagen na het overlijden van Wim, heeft Jeroen prachtig nieuws.

Eind oktober raakte bekend dat hij een driedelige docureeks ging maken over het verlies van zijn broer en nu weten we ook eindelijk wanneer het uitgezonden zal worden op tv. “Leef mee tijdens ‘Dagen zonder broer’, vanaf woensdag 25 januari op Eén en VRT MAX”, klinkt het op de Facebookpagina van de zender. Eén deelt ook meteen nog enkele fragmenten uit het programma.

In de comments laten verschillende fans weten dat ze erg benieuwd zijn naar deze pakkende reeks. “Amai, zo mooi en ontroerend. Ik ga kijken”, “Moedig”, “Zo mooi, zo eerlijk en menselijk” en “Iemand moeten missen die je zo graag zag, is een van de zwaarste stenen die iedereen in zijn rugzak draagt en er wordt veel te weinig over gepraat, dus wauw dit”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws