Joe-presentatrice Anke Buckinx heeft erg heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joe-presentatrice Anke Buckinx heeft erg heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Joe-presentatrice Anke Buckinx heeft erg heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Het is al meer dan vier jaar geleden dat Anke Buckinx ten huwelijk werd gevraagd door haar partner Tom. Nu heeft het koppel iets te vieren en daar vertelt de radiostem graag meer over op Instagram.

Anke Buckinx is vooral bekend geworden als radiopresentatrice bij Joe. Samen met haar collega Sven Ornelis neemt zij namelijk het ochtendblok voor haar rekening. Anke heeft ondertussen al bijna twee decennialang een relatie met haar vriend Tom en ze kregen ook al twee kindjes samen, een dochter Lou en een zoon Max.

In 2018 vroeg Tom haar nog ten huwelijk, maar van trouwen is nog niets in huis gekomen. “Dat komt nog wel. Zolang ik geen Scrabble moet spelen met intussen bejaarde vriendinnen op mijn vrijgezellenfeest, vind ik dat helemaal oké”, zei Anke eerder al. Toch deelt ze nu erg leuk nieuws op haar Instagrampagina.

“Hoera! Al 19 jaar vliegen we mekaar in de (grijze) haren”, begint ze. “En ik ga dat nog minstens 100 jaar doen, want hij is nog altijd de allergrappigste man van m’n leven en de allerliefste papa van Lou, Max en ook een beetje van mij”, aldus Anke. “Love you zoetje”, voegt ze er nog aan toe. “Dikke proficiat!”, “Van harte gefeliciteerd” en “Nog vele gelukkige jaren samen”, klinkt het meermaals in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws