Geliefd oerpersonage in 'Thuis' overladen met kritiek: "Niet te doen, erg!" TV en Radio
TV en Radio

Geliefd oerpersonage in 'Thuis' overladen met kritiek: "Niet te doen, erg!"

Geliefd oerpersonage in 'Thuis' overladen met kritiek: "Niet te doen, erg!"

Verschillende ‘Thuis’-kijkers moeten wat van het hart over een personage in hun favoriete soapserie. Ze hebben namelijk iets te zeggen over haar uiterlijk.

Fans van ‘Thuis’ discussiëren wel vaker op sociale media over de soap, maar dat doen ze voornamelijk over de diverse verhaallijnen. Deze keer speculeren ze niet over wat er nog zal gebeuren, maar hebben ze iets aan te merken op de look van Simonne Backx. Simonneke, die vertolkt wordt door actrice Marleen Merckx, is al sinds het begin van ‘Thuis’ in de soap te zien.

“Omg, Simonneke haar haar…”, klinkt het op Facebook. “Willen jullie zó over straat lopen?”, vraagt een kijker zich af. Al snel lokt de post heel wat reacties uit. “Ik dacht er hetzelfde over”, “Het is écht lelijk”, “Inderdaad” en “Mag toch eens iets aan gedaan worden”, schrijven anderen.

Toch deelt niet iedereen deze mening over de coupe van Simonne. “Toch niets mis mee?”, klinkt het. Andere fans laten dan weer weten dat ze zo’n commentaar niet oké vinden. “Iemand afbreken, dat kunnen ze goed”, “Wat erg”, “Hebben jullie niets beters te doen?” en “Uw kapsel is perfect, hé”, reageren zij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws