'Thuis' stuit op bakken kritiek: makers halen snoeihard uit naar kwade kijkers TV en Radio
TV en Radio

'Thuis' stuit op bakken kritiek: makers halen snoeihard uit naar kwade kijkers

'Thuis' stuit op bakken kritiek: makers halen snoeihard uit naar kwade kijkers

Zoals gewoonlijk rollen de verhaallijnen van ‘Thuis’ bij de trouwe kijkers over de tongen. Op sociale media komen ze met de gekste theorieën óf uiten ze zelfs hun ongenoegen over de soap, zeker nu een aantal personages op vertrekken staan. Producer Hans Roggen maakt korte metten met alle commentaar.

“Dat onze verhalen voer zijn voor zoveel speculaties, is voor ons alleen maar fijn. Dit toont dat ‘Thuis’ écht iets betekent voor mensen”, denkt producer Hans Roggen erover in TV-Familie. Maar de laatste tijd spuwen heel wat fans hun gal over de soap op sociale media. En dat omdat enkele geliefde personages dreigen te verdwijnen.

Na de dood van Paulien vrezen de fans voorgoed afscheid te moeten nemen van Thilly, Lowie, Veerle, Waldek en Nora. En er wordt hier en daar gesuggereerd dat de cast van ‘Thuis’ ingekrompen wordt om de serie goedkoper te maken, nu de soap niet meer door de VRT maar door Eyeworks wordt geproduceerd.

Daar is volgens Hans Roggen helemaal niets van aan. “Dát kan ik heel makkelijk en met klem ontkennen”, wil de producer daarover kwijt in het weekblad. ‘Het productiehuis is op geen enkele manier betrokken bij de verhalen die de kijkers nu én in de nabije toekomst op tv zien.” De verhaallijnen zijn natuurlijk al langer bedacht, geschreven en opgenomen. “Wie daar dergelijke linken ziet, spreekt zonder de feiten te kennen”, aldus Roggen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws