Spannend: dit kan speurder Tine Embrechts al verklappen over 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Spannend: dit kan speurder Tine Embrechts al verklappen over 'The Masked Singer'

Spannend: dit kan speurder Tine Embrechts al verklappen over 'The Masked Singer'

Elke dag komen we een stap dichter bij het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. De laatste dagen wordt heel wat nieuws over het derde seizoen van het succesprogramma op de kijkers losgelaten. Dat omvat trailers met hints naar de nieuwe pakken én een gloednieuw speurderspanel.

We zeggen vaarwel aan Karen Damen en Ruth Beeckmans. Dit jaar proberen Bart ‘Cycloop’ Cannaerts en Tine 'Flamme Fatale' Embrechts samen met Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman te raden welke BV’s zich schuilhouden achter de maskers. De nieuwe speurders hebben al een hoop opnames achter de rug. En als we Tine mogen geloven, wordt het dit seizoen moeilijker dan ooit.

“Het is echt ongelooflijk moeilijk”, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws. “Het is soms bijna onmogelijk om iemand te herkennen. Van een paar stemmen weet ik zelfs nog altijd niet of het nu om een man of een vrouw gaat”, lacht Tine. “Maar er zitten ongelooflijk mooie figuren tussen, fantastische stemmen en heel verrassende mensen, dus ik denk dat het sowieso een topseizoen wordt”, besluit de ex-deelneemster.

Om te weten wie die verrassende mensen zijn, moeten we nog een paar maanden geduld hebben. Maar één ding is zeker: Tine is een paar keer serieus achterover gevallen, zowel van de stemmen als van de ontmaskering. “Ja, jullie zullen vaak verder moeten denken dan zangers en zangeressen”, kan het nieuwste lid van het speurderspanel al verklappen. “Uit het buitenland? Daar kan ik natuurlijk nog niets over zeggen”, klinkt het mysterieus.

Populair

Laatste nieuws