"Té schattig": Siska Schoeters doet harten smelten met video van dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Té schattig": Siska Schoeters doet harten smelten met video van dochtertje

"Té schattig": Siska Schoeters doet harten smelten met video van dochtertje

Eind 2021 besloten Siska Schoeters en Tomas De Soete na 14 jaar een punt te zetten achter hun relatie. Ze hebben er wel twee schatten van kinderen aan overgehouden: Lucien (11) en Minnie (6). Van die laatste oogappel deelt de presentatrice nu hilarische beelden op sociale media.

De zesjarige Minnie is zojuist haar eerste melktandje verloren. “Hiep hiep hoera”, schrijft Siska Schoeters op Instagram. Daarbij deelt de trotse mama een schattig en tegelijk hilarisch filmpje van haar dochtertje. Speciaal voor de gelegenheid haalt ze haar beste zangstem en mooiste tandenliedje boven.

“Schitterend! Instant een lach op mijn gezicht”, zijn Siska’s volgers het erover eens. “Zo fier dat ze is, dat maakt een mama gelukkig”, “Maar alleeee, heerlijk”, “Om op te eten”, “Té schattig, dat stemmetje”, “Cutegehalte 10/10” en “Wat een kapoentje”, luidt het in de reacties. “Zo’n cutie”, vindt ook Nuria Gilizintinova uit ‘Blind Getrouwd’. “Hahaha, dat is zooo schattig! En op toon”, lacht Lize Feryn.

Het showgehalte heeft Minnie in ieder geval van de mama. “Helemaal de mama” en “Wat lijkt ze op jou”, willen Siska’s volgers nog kwijt. “Mooi gezongen” en “De toekomst in de muziekwereld is al gegarandeerd”, grappen ze nog in de opmerkingen.

Populair

Laatste nieuws