Ex-Miss Celine Van Ouytsel heeft iets bijzonders te vieren: "Je verdient het" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss Celine Van Ouytsel heeft iets bijzonders te vieren: "Je verdient het"

Ex-Miss Celine Van Ouytsel heeft iets bijzonders te vieren: "Je verdient het"

We leerden Celine Van Ouytsel een tijdje geleden kennen als Miss België, maar ondertussen is de blondine niet meer van het scherm weg te denken. Ook 2023 ziet er rooskleurig uit voor de ex-miss, maar eerst heeft ze nog iets bijzonders te vieren.

Het is namelijk precies drie jaar geleden dat Celine Van Ouytsel tot Miss België werd gekroond. Op 11 januari 2022 veranderde haar leven voorgoed. “Intussen al een tijdje geleden”, schrijft de voormalige miss op Instagram. Daarbij deelt ze een prachtige foto van het mooie moment waarop ze die felbegeerde kroon op haar hoofd mocht zetten.

“Mooi mooi mooi”, luidt het in de reacties. “Van alle Miss Belgiës de mooiste en vriendelijkste, jij verdiende het”, “Jij bent een blijvertje”, “My all time favorite”, “Samen met Dina Tersago vooral de meest naturelle en sympathieke Miss België” en “Mooi vanbuiten, maar nog mooier vanbinnen”, schrijven Celines volgers. “Je straalt nog steeds”, “Je zou zo opnieuw kunnen meedoen en nog winnen ook” en “Je bent er alleen maar mooier op geworden”, moeten ze zelfs van het hart.

11 januari 2023 zal voor altijd een bijzondere dag blijven voor Celine. Haar Miss België-titel heeft haar in ieder geval heel wat moois gebracht. De influencer dook al in talloze programma’s op en mag binnenkort zelfs samen met Viktor Verhulst het gloednieuwe showbizzprogramma op Play4 van James Cooke een Gert Verhulst presenteren.

Populair

Laatste nieuws