Margriet Hermans doet vreselijke getuigenis over verkrachting: "Toen gebeurd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans doet vreselijke getuigenis over verkrachting: "Toen gebeurd"

Margriet Hermans doet vreselijke getuigenis over verkrachting: "Toen gebeurd"

Met 2022 heeft Margriet Hermans op zijn zachtst gezegd een schitterend jaar achter de rug. In Primo blikt de zangeres nu terug op haar carrière en haar leven. Maar dan komt er plots een verschrikkelijk verhaal aan het licht.

In Primo doet Margriet Hermans een vreselijke onthulling. Op jonge leeftijd is de zangeres helaas slachtoffer geworden van een verkrachting. “Voor een jonge vrouw was uitgaan vroeger veiliger dan nu. Ik ben nooit bang geweest om iets tegen te komen of om verkracht te worden. Maar het is wel gebeurd natuurlijk”, vertelt ze openhartig in het weekblad.

Het gebeurde toen ze met een vriendin op reis was in het Spaanse Córdoba. “We waren elkaar kwijtgeraakt. En omdat ik de weg naar het hotel nog wist, dacht ik dat ’t het verstandigst was om weer naar daar te gaan”, klinkt het. “We zouden elkaar daar wel weer treffen. Dus nam ik een taxi.” Iets wat ze zich later nog zou beklagen.

“Die taxichauffeur had direct door dat ik een naïef kind was en bracht me naar een veld waar ik zeker niet weg kon. En daar heeft hij het gedaan”, herinnert Margriet zich. Maar gelukkig wist ze het voorval snel een plaats te geven. “Het kan raar klinken, maar aan die verkrachting heb ik geen trauma overgehouden”, aldus de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws