Aandachtige 'Big Brother'-kijker doet verrassende ontdekking: "Nawel komt terug" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aandachtige 'Big Brother'-kijker doet verrassende ontdekking: "Nawel komt terug"

Aandachtige 'Big Brother'-kijker doet verrassende ontdekking: "Nawel komt terug"

Maandag ging het derde seizoen van de populaire realityshow van start. Tien nieuwe bewoners stortten zich vol enthousiasme in het avontuur van hun leven. Maar Big Brother is dit jaar meedogenlozer dan ooit. Zaterdag moet de eerste kandidaat het huis al verlaten.

In het ‘Big Brother’-huis wordt momenteel druk gespeculeerd over de komst van mogelijke nieuwe bewoners. We zijn al enkele dagen ver en nog steeds is niemand nieuws het huis binnengestapt. Daar komt zaterdag wellicht verandering in, nadat de eerste persoon het spel moet verlaten. Hoogstwaarschijnlijk staat de plaatsvervanger zelfs al klaar.

Een aandachtige kijker merkte op Twitter op dat er tijdens de casting nog een mysterieuze dame aanwezig was, die niet tussen de huidige tien bewoners zit. Fans zijn er alvast van overtuigd dat zij de boel binnenkort op stelten komt zetten. “Zalig, zij komt waarschijnlijk in het huis”, “Omg, ik was haar al vergeten” en “Zij gaat mijn favoriet zijn, ik voel het”, lezen we in de reacties.

De potentiële nieuwe bewoonster wordt nu al tot de nieuwe queen van het huis gekroond. Maar wat meteen heel wat kijkers is opgevallen: ze lijkt als twee druppels water op Nawel, misschien wel de meest opvallende kandidate uit het vorige seizoen. “Wauw, precies Nawel”, “Nawel?? Ik hoop het”, “Ze geeft me Nawel-vibes” en “Nawel komt terug”, voorspellen ze. Zou het? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws