"Wat een poppetje": Wout Bru en Natassia stellen voor het eerst dochtertje voor Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een poppetje": Wout Bru en Natassia stellen voor het eerst dochtertje voor

"Wat een poppetje": Wout Bru en Natassia stellen voor het eerst dochtertje voor

2022 had op de valreep nog iets moois in petto voor chef-kok Wout Bru en ‘Expeditie Robinson’-deelneemster Natassia Van Kerkvoorde. Op 29 november mocht het koppel hun tweede dochtertje, Beau Bru, verwelkomen. Die laten ze nu voor het eerst aan de wereld zien.

Tot nu toe bedekte Natassia het gezichtje van de kleine Beau op elke foto. Daar brengt ze nu verandering in. Op Instagram deelt de kersverse mama enkele prachtige foto’s van haar pasgeboren dochtertje met haar grote zus, de 2,5-jarige Aimée. “Onze kindjes”, schrijft ze er vol trots bij.

Natassia weet duidelijk hoe ze harten moet veroveren. “Ooooh, zo schattig”, “Prachtige meisjes”, “Ma oooh”, “Hoe mooi en lief”, “Zo cute, twee prachtige kindjes”, “Smelt, smelt”, “Poppetjes” en “Kijk eens aan, zo schoon, de twee zusjes”, lezen we tussen de talloze hartjes in de reacties. “Wat een schatjes”, vindt ook actrice Lize Feryn.

We zijn blij om te zien dat het al een pak beter gaat met de kleine spruit. Kort na haar geboorte werd Beau namelijk met RSV opgenomen in het ziekenhuis, een luchtweginfectie die gevaarlijk kan zijn voor jonge kindjes. Ze lag even op intensieve, maar mocht gelukkig al snel weer naar huis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws