Hugo Sigal moet helaas opnieuw pijnlijk afscheid onder ogen zien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal moet helaas opnieuw pijnlijk afscheid onder ogen zien

Hugo Sigal moet helaas opnieuw pijnlijk afscheid onder ogen zien

Een goede twee maanden geleden moest Hugo Sigal spijtig genoeg afscheid nemen van de liefde van zijn leven. Nicole Josy overleed op 4 november 2022 na een ongelukkige val van de trap. Nu hij stilaan de draad van zijn leven weer oppakt, moet hij opnieuw een dierbare vaarwel wuiven.

Voor het eerst sinds Nicoles overlijden verscheen Hugo afgelopen weekend in het openbaar. Hij trapte de avant-première van het laatste seizoen van ‘#LikeMe’ af in de Kinepolis van Antwerpen. “Ik weet dat ik nog tijd om te rouwen nodig heb”, zei hij erover in Het Laatste Nieuws. “Maar ik vond dat niet lastig. Achteraf voelde ik me zelfs goed en besefte ik dat ik me niet mag wegsteken of opsluiten door mijn verdriet. Ik moet verder”, besloot hij.

En net nu het weer een tikkeltje beter gaat, staat hem opnieuw een moeilijk afscheid te wachten. “Ons petekind Ben vertrekt vandaag naar de Verenigde Staten voor verdere studies aan het Canisius College in Buffalo”, laat Hugo weten op Instagram. Daarbij deelt de zanger en acteur een prachtige selfie met zijn petekind.

“Zo trots op jou”, voegt de ontroerde peter eraan toe. “Veel succes”, “Alle geluk”, “Geniet van je tijd daar” en “Good luck”, moedigen Nicole en Hugo’s volgers Ben aan in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws