'Temptation'-Fabrizio ziet er plots anders uit en wordt overladen met commentaar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Fabrizio ziet er plots anders uit en wordt overladen met commentaar

'Temptation'-Fabrizio ziet er plots anders uit en wordt overladen met commentaar

Fabrizio Tzinaridis verrast al zijn volgers met een nieuw kiekje op Instagram waarop hij er helemaal anders uitziet. De realityster heeft een nieuw kapsel en daarmee lokt hij heel wat reacties uit.

Fabrizio Tzinaridis is bekend geworden door zijn deelname aan ‘Temptation Island’. Later ging hij ook op zoek naar de liefde in ‘De Bachelor’. Fabrizio deelt op zijn Instagrampagina nu een opvallend plaatje. De realityster is namelijk naar de kapper geweest en heeft gekozen voor een nieuwe haarkleur.

Veel volgers moeten meteen wat kwijt over zijn lichtgrijze coupe. “Het heeft wel iets”, “Wat kan jij niet hebben?”, “Nóg knapper”, “Mooie look”, “Amai, wauw”, “Vet gaaf”, “Nog steeds sexy”, “Klasse”, “Dat is durven”, “Kleur staat je mooi” en “Jou staat ook alles, hé”, reageren ze onder meer in de comments.

Toch is niet iedereen fan van zijn nieuwe kapsel. Zo laten ze aan Fabrizio weten dat hij beter staat met zijn natuurlijke haarkleur. “Nee, ik vind het niet mooi”, “Toch liever donkere lokken”, “Grijs kan nog altijd als je 50-plus bent”, “Je bent nu minder knap” en “Mooier naturel”, schrijven zij dan weer.

Populair

Laatste nieuws