-->

"Hottie": zangeres Pauline Slangen zet borsten in de kijker in spannend topje

Zondag 15 Januari 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Pauline Slangen geniet van een deugddoende vakantie in warmere oorden. Intussen doet ze de temperatuur ook hier een paar graden stijgen met enkele verbluffende kiekjes van haar reisje naar het zonovergoten Thailand.

Pauline Slangen heeft met 2022 een topjaar achter de rug. Ze raakte bekend door haar deelname aan het eerste seizoen van ‘Regi Academy’, waar ze uiteindelijk als topfavoriet uit de bus kwam. Na haar overwinning brak ze meteen door met ‘Duizend Sterren’ en later ook met haar eerste solosingle ‘Uit Mijn Hoofd’. Topjaar dus. Maar na inspanning komt ontspanning.

De 21-jarige zangeres trok er even tussenuit en geniet momenteel van zon, zee en strand in het net een tikkeltje warmere Thailand. Maar ze doet er alles aan zodat haar volgers haar niet zullen vergeten tijdens haar afwezigheid. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om hen te verbluffen met enkele bloedmooie kiekjes. En ze heeft - letterlijk dan - maar weinig om het lijf.

In een kort, strak topje met veel inkijk blaast Pauline haar volgers omver. “Waaaauw”, “Bom”, “Mooierd”, “Giiiirl”, “Beauty”, “Knap figuurtje”, “Hottie”, “I like that style”, “Fireee” en “Wat een lichaam”, luidt het in de reacties. “Doe eens modellenwerk als bijberoep”, moedigt iemand haar zelfs aan.

TAGS  I  Pauline Slangen  I  Regi Academy