Peter Van de Veire geeft ongezouten mening over 'Big Brother' na zijn vertrek TV en Radio
TV en Radio

Peter Van de Veire geeft ongezouten mening over 'Big Brother' na zijn vertrek

Peter Van de Veire geeft ongezouten mening over 'Big Brother' na zijn vertrek

De eerste week ‘Big Brother’ is alweer achter de rug. De eerste bewoner moest gisteren al het huis verlaten. Ondertussen kon de kijker ook al wennen aan de nieuwe presentatrice: Tatyana Beloy. Maar wat vindt ex-host Peter Van de Veire nu eigenlijk over het nieuwe seizoen, nu hij weg is?

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ belooft spannender te worden dan ooit tevoren, mét enkele grotere veranderingen. Het spel wordt anders gespeeld. “Ik heb jullie gezegd dat het spel anders zou zijn. Onverwachter, harder en individueler”, klonk de stem van Big Brother maandag door de speakers. Maar het derde seizoen ziet er ook letterlijk anders uit.

Naast Geraldine Kemper schittert tegenwoordig Tatyana Beloy als host van de realityshow. Zij nam de fakkel over van Peter Van de Veire. “Voor mij is ook dat verhaal afgerond, omdat ik me exclusief heb verbonden aan de VRT”, zegt de voormalige presentator in TeVe-Blad. Toch blijft hij het programma volgen. “Iets minder vaak dan toen ik zelf presenteerde, maar ik ga wel kijken”, besluit Peter.

De reden? “Ook omdat ik de combinatie van Tatyana en Geraldine Kemper een gouden vondst vind van de makers”, denkt hij erover. “Zij gaan dat heel goed doen.” Bovendien is de ex-presentator benieuwd naar de straffe uitspraken van de kandidaten. “Hopelijk levert ook dit seizoen weer mooie menselijke verhalen op”, hoopt Peter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws