-->

André Hazes in zak en as na onverwacht overlijden: "Rest in peace!"

André Hazes in zak en as na onverwacht overlijden:
Zaterdag 14 Januari 2023 - 16:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

André Hazes deelt op zijn Instagramverhaal een pakkende boodschap. De Nederlandse zanger staat stil bij het overlijden van een icoon.

Donderdag sloeg het noodlot toe bij de familie Presley. Lisa Marie Presley, de dochter van Elvis Presley, is overleden op 54-jarige leeftijd. Dinsdag verscheen ze nog op de rode loper van de Golden Globes, maar slechts twee dagen later kreeg ze een hartaanval. “Ze was de meest gepassioneerde, sterke en liefdevolle vrouw die ik ooit heb gekend”, getuigt haar moeder Priscilla Presley.

Er was al enige ongerustheid over Lisa Marie toen ze afzakte naar de Golden Globes. Zo zag ze er fragiel uit en werden er beelden gedeeld waarop ze ondersteuning nodig had. De dochter van Elvis Presley was aanwezig op de Golden Globes om acteur Austin Butler aan te moedigen. Hij vertolkt Lisa Marie’s vader in de film ‘Elvis’.

De Amerikaanse website TMZ meldde dat Lisa Marie bewusteloos werd teruggevonden in haar slaapkamer door haar huishoudhulp. Haar ex-man en de ambulanciers probeerden haar nog te reanimeren, maar ze overleed later in het ziekenhuis. De Nederlandse zanger André Hazes eert nu dit icoon op zijn Instagramverhaal. “Rust in vrede”, schrijft hij bij een foto van Lisa Marie.

TAGS  I  André Hazes