'Onder Vuur'-acteur Louis Talpe spreekt klare taal: zo zit het echt in de liefde Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Onder Vuur'-acteur Louis Talpe spreekt klare taal: zo zit het echt in de liefde

'Onder Vuur'-acteur Louis Talpe spreekt klare taal: zo zit het echt in de liefde

Louis Talpe verloor bijna vijf jaar geleden zijn hart aan Tiffany Ling-Vannerus, de vrouw die hij ook al drie jaar lang zíj́n vrouw mag noemen. Samen kregen ze twee schatten van kinderen: hun zoontje Lion (2) en hun zoontje Phoenix, die in februari zijn eerste verjaardag viert.

Momenteel geniet het gezinnetje van een deugddoende vakantie in de zon. En tussen de mama en papa is het duidelijk nog steeds dikke liefde. Op Instagram deelt Louis Talpe een prachtige selfie met de vrouw van zijn leven. “Voor altijd”, schrijft hij erbij.

“Trouwens, zij vindt dit geen mooie foto van zichzelf, maar voor mij ziet ze er altijd en op elke foto perfect uit”, wil de ‘Onder Vuur’-acteur toch even kwijt. “Omdat ze zo verdomd mooi is vanbinnen en vanbuiten… Ik hou van je”, rondt hij zijn prachtige boodschap af. Tiffany mag duidelijk van geluk spreken met zo’n man.

Ook Louis’ volgers overladen haar met complimentjes. “Het is waar”, “Ze is prachtig”, “Ik ben het met je eens” en “Prachtig mooi”, luidt het in de reacties. “Prachtkoppel”, “Toppers”, “Mooi stelletje”, “Hoe lief, “Geweldige foto van jullie samen”, “Jullie zien er allebei fantastisch uit”, “Lief koppeltje” en “Het is een perfecte match”, zijn ze het erover eens. Ook sterrenchef Sergio Herman is fan van de tortelduifjes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws