Maand na kerstspecial: Kim Van Oncen deelt bijzonder nieuws over 'Dertigers' TV en Radio
TV en Radio

Maand na kerstspecial: Kim Van Oncen deelt bijzonder nieuws over 'Dertigers'

Maand na kerstspecial: Kim Van Oncen deelt bijzonder nieuws over 'Dertigers'

Een kleine maand geleden namen we voorgoed afscheid van de originele ‘Dertigers’. Op 20 december kwam de oorspronkelijke cast nog een allerlaatste keer samen voor een prachtige kerstspecial. De reeks gaat dit voorjaar gewoon verder, maar met andere acteurs en andere verhalen.

Toch wil Kim Van Oncen, Saartje in de reeks, de fans van ‘Dertigers’ nog een laatste keer samenroepen. De populaire Eén-reeks is namelijk genomineerd voor de ‘Kastaars!’, de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen die op zaterdag 28 januari worden uitgereikt. En Kim zou niets liever willen dan dat de trouwe kijkers hen een stapje dichter bij de award helpen.

“Willen jullie ons alstublieeeft een groot plezier doen?”, roept de actrice haar Instagramvolgers op. “We hebben nog nooit een award gewonnen en zijn nu genomineerd voor een ‘Kastaar!’ in de categorie ‘Beste Fictie’”. Stemmen kan nog tot 19 januari. En Kim gooit meteen alles in de strijd.

“‘Familie’ en ‘Thuis’ blijven bestaan, maar voor ons is het gedaan”, knipoogt de ‘Dertigers’-actrice. “Dus kies dit jaar voor ons en help ons zo dit prachtige hoofdstuk af te sluiten met een mooie award”, duimt ze. “Merci!”. “Done, ik hoop dat jullie winnen”, “Mijn stem heb je”, “Ik heb gestemd” en “Jullie verdienen het, veel succes!”, lezen we in de comments. De kijkers zijn ‘Dertigers’ duidelijk nog niet vergeten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws