Skiwi nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? Kijker vindt doorslaggevende tip TV en Radio
TV en Radio

Skiwi nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? Kijker vindt doorslaggevende tip

Skiwi nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? Kijker vindt doorslaggevende tip

Gisteren liet VTM de eerste acht pakken voor het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ op de kijkers los: Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Foxy Lady, Minotaurus, Kolonel Mops en Skiwi. Die laatste is nu al het populairste, of op zijn minst het grappigste pak van allemaal. En het tekstje van Skiwi lijkt ook al te verklappen wie zich achter het masker schuilhoudt

“Was er hier iemand op zoek naar een foute party? Dan kom je zeker bij deze snelle Skiwi terecht! Dat is alleszins wat iedereen verwacht als ze mij zien voorbijglijden. Gelukkig krijg ik het daarvan nooit hoog in mijn bolleke. Ik ken mijn eigen limieten, die liggen ergens juist voorbij genieten. Oesje, dat wordt hier nog een pittig feestje, ganz geil! Ten eerste ga ik stevig op de latten doordauwe. En ten tweede veroorzaak ik een lawine van plezier”, luidt zijn/haar beschrijving.

“Op basis daarvan denk ik echt dat het een schlagerzanger moet zijn”, voorspelt showbizzwatcher Desna Lespinoy in HLN Showbits. “Dus ik denk één van de Romeo’s.” “In het tekstje staat inderdaad veel over Duits en après-ski en zo, dus dan denk ik eerder aan Christoff”, zegt haar collega Senne Brees. Ook Laura Lynn wordt genoemd. De twee blijven vastberaden in de schlagersector, maar ook op sociale media zijn het allemaal namen die we heel vaak zien terugkeren.

Maar de naam waar voorlopig het meeste mensen achter staan, is die van Qmusic-presentatrice Dorothee Dauwe. "Volgens mij zit Dorothee in Skiwi", “Er staat: 'Ten eerste ga ik stevig op de latten doordauwe’”, “De ‘foute party’ in het tekstje verwijst naar de Foute Party van Qmusic” en “Dorothee presenteerde ‘Het foute uur’ op Q”, luiden het in de reacties op Facebook. Zou het echt zo gemakkelijk zijn? Of één van deze theorieën ook effectief klopt, komen we vanaf 3 februari te weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws