Yanni Bourguignon uit 'Familie' ontroert met hartverwarmend filmpje van baby'tje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Yanni Bourguignon uit 'Familie' ontroert met hartverwarmend filmpje van baby'tje

Yanni Bourguignon uit 'Familie' ontroert met hartverwarmend filmpje van baby'tje

Net voor de jaarwisseling werden de levens van Yanni Bourguignon, Cédric uit ‘Familie’, en zijn vriendin Kelly in één klap een heel pak rijker. Op 7 december mochten ze hun eerste kindje samen in hun armen sluiten. Op Instagram deelt de kersverse papa nu een prachtig moment met zijn dochtertje.

Op 7 december verwelkomden Yanni en Kelly hun dochtertje Lyo. “De Sint kwam een dag te laat, maar dat is oké, want hij bracht ons het mooiste geschenk ooit”, maakte de acteur het heuglijke nieuws bekend op Instagram. Intussen konden de kersverse ouders al een maand van het gezelschap van hun kleine wondertje genieten.

Met een nieuwe video van vader en dochter doet Yanni nu alle harten van zijn volgers smelten. Op Instagram is te zien hoe de ‘Familie’-acteur de kleine spruit in zijn armen houdt en haar op een privépianoconcert trakteert. “Een betere muziekmobiel heb ik nog niet gevonden. Een nieuwe Clouseaufan is geboren! Het wordt dus sparen voor een vleugelpiano”, grapt hij.

De ‘Domino’-cover van vader en zoon vallen duidelijk in de smaak bij Yanni’s volgers. “Ooooh”, “Geweldige papa! Zoveel liefde!”, “Je doet dat goed”, “Wauw, enorm mooi”, “Zo schattig”, “Prachtig, zo samen aan de piano”, “Zo lief” en “Allebei zo aan het genieten, mooi om te zien”, willen ze kwijt onder de video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws