Andy Peelman veroorzaakt enorme ophef na provocerende uitspraak TV en Radio
TV en Radio

Andy Peelman veroorzaakt enorme ophef na provocerende uitspraak

Andy Peelman veroorzaakt enorme ophef na provocerende uitspraak

Morgenavond gaat het gloednieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’ van start op VTM. Deze keer gaan An Lemmens, Andy Peelman, Julie Vermeire, Dominique Persoone en Sarah Mouhamou de uitdaging aan en lopen ze stage als verpleegkundigen in het ziekenhuis van Aalst.

An Lemmens kijkt er alvast naar uit en blikt positief terug op het avontuur. “Wel eventjes de krop in de keel toen ik hoorde dat ik op de afdeling pediatrie terechtkwam”, schrijft de presentatrice op Instagram. “Ik ga nog niet teveel verklappen van wat ik allemaal beleefd heb, maar wát een waardevolle en intense ervaring. Een wekenlange rollercoaster die heel wat gevoelens losmaakte.” Zo zou An het omschrijven.

Haar volgers kunnen alvast niet wachten om haar aan het werk te zien. “Ik kijk ernaar uit”, “Je gaat dat goed doen, An”, “Echt iets voor jou” en “Jij gaat dat zonder enige twijfel geweldig doen! Je bent een hartverwarmende persoon, zorgzaam voor zowel de mensen als dieren”, schrijven ze in de reacties. Voor Andy Peelman daarentegen zijn ze wat minder mals.

“Je klinkt in ieder geval heel wat positiever dan Andy Peelman op Qmusic”, merkt één van haar volgers op. “‘Pipi, kaka en andere lichaamssappen... Niks voor mij’, zei hei. Maar het programma heeft net als doel met een ruimere blik naar de zorg te doen kijken” en “Doe dan niet mee”, denken sommigen erover.

Andy Peelman op Qmusic

Die uitspraak heeft Andy vorige week inderdaad gedaan op QMusic. Het VTM-gezicht kwam op de afdeling neurochirurgie terecht. En een carrièreswitch naar de zorg zou hij niet overwegen. Volmondig nee zelfs. “Ik had nu de luxe om te zeggen: ‘Die pamper verversen, sorry, dat gaat niet. Ik kan dat niet.’ Maar als je daar echt staat, kan je dat niet zeggen”, bedacht de presentator zich.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws