-->

Na roddels over relatiebreuk: Metejoor in de wolken na dit fantastische nieuws

Na roddels over relatiebreuk: Metejoor in de wolken na dit fantastische nieuws
Zondag 15 Januari 2023 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Metejoor heeft met 2022 een fantastisch jaar achter de rug, vooral op het vlak van zijn carrière dan. Maar het was tegelijk een jaar waarin de zanger een heleboel harde commentaar moest slikken en met niet zulke fijne roddels moest afrekenen.

Zo kwam Metejoor afgelopen zomer in het oog van een heuse mediastorm terecht toen het gerucht de ronde deed dat hij zijn vriendin Britt meermaals bedrogen had met Julia Boschman van K3. Beide partijen hebben dat nieuws steevast ontkend. Maar daarna werd het gerucht de wereld ingestuurd dat Metejoor en Britt daardoor uit elkaar waren. Ook daar bleek gelukkig voor de zanger niets van aan.

Goed nieuws was dus meer dan welkom. En dat krijgt hij ook. Metejoor kreeg zojuist te horen dat hij het afgelopen jaar bij ons één van de best verkopende artiesten was. Zowel nationale als internationale albums scheerden hier hoge toppen, maar Metejoor scoorde het best. Zijn album ‘Metejoor’ was in 2022 de best verkochte plaat in Vlaanderen, gevolgd door K3’s ongeziene succes ‘Waterval’. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Bovendien was ‘Dit is wat mijn mama zei’, zijn single met Snelle, het tweede best verkochte nummer in Vlaanderen. Harry Styles’ ‘As it was’ kon Metejoor niet van de troon stoten, maar hij haalde het wel van Pommelien Thijs’ monsterhit ‘Ongewoon’ of internationale kleppers als ‘Dat heb jij gedaan’ van Meau of ‘Cold heart’ van Elton John & Dua Lipa. Dat zijn grote namen om tegen op te boksen. Puike prestatie dus.

TAGS  I  Metejoor  I  Julia Boschman  I  K3  I  Pommelien Thijs