Na nederlaag van Loredana: ook Pat Krimson haalt fel uit naar 'Eurosong'-vakjury Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na nederlaag van Loredana: ook Pat Krimson haalt fel uit naar 'Eurosong'-vakjury

Na nederlaag van Loredana: ook Pat Krimson haalt fel uit naar 'Eurosong'-vakjury

Geen Liverpool voor Loredana. De zangeres eindigde zaterdagavond in de finale van ‘Eurosong 2023’ op de zesde en voorlaatste plek. Terwijl het publiek haar naar de vijfde plaats stemde, gaf de vakjury haar de laagste score van alle zeven de finalisten.

“We hebben er heel hard aan gewerkt. Natuurlijk is de ontgoocheling dan groot”, weet Pat Krimson te vertellen in Het Nieuwsblad. Hij schreef mee aan haar nummer ‘You Lift Me Up’ en supporterde zaterdagavond in Paleis 12 voor zijn verloofde.

“We hadden misschien wel gehoopt, maar nooit echt verwacht om te winnen”, gaat Pat verder. “Maar ik had wel wat meer respect van de vakjury verwacht.” Zelfde verhaal als dat van The Starlings dus. “Als ik zie hoe Loredana gezongen heeft en hoe goed haar act in mekaar zat, vind ik het zeer onterecht. Dat komt hard binnen”, aldus de dj en producer.

Toch zijn ze trots op wat ze samen hebben neergezet en zien ze het positieve er al van in. “Heel veel mensen hebben ons gesteund op de sociale media. Dat heeft ons enorm veel plezier gedaan”, wil Pat toch nog even kwijt. “Het is fijn te weten dat zoveel mensen ons een warm hart toedragen. ”We zijn al aan het gaan sinds mei. We hebben ons gesmeten, maar een beetje rust komt nu wel op het goede moment”, besluit Loredana’s wederhelft.

Populair

Laatste nieuws