Eerste 'Big Brother'-afvaller klapt uit de biecht over strubbelingen in de groep TV en Radio
TV en Radio

Eerste 'Big Brother'-afvaller klapt uit de biecht over strubbelingen in de groep

Eerste 'Big Brother'-afvaller klapt uit de biecht over strubbelingen in de groep

Vanavond kan je alweer genieten van de tweede week van het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’. Maar dan zonder Judy. Zij haalde het zaterdagavond niet van Rob en Jason en moest dit jaar als eerste bewoner het huis verlaten.

Na een bewogen eerste week moest de eerste bewoner van het huis ook als eerste de deuren achter zich dichttrekken. Voor het derde jaar op rij moet een Belg als eerste het spel verlaten. Judy haalde het minste stemmen van de kijkers en volgde Ziko uit seizoen 1 en Sercan uit seizoen 2 op als eerste afvaller. En die exit kwam hard binnen.

“Ik voel me hier niet goed bij”, gaf ze na haar vertrek toe aan presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Judy werd genomineerd door Jason, die ook een nominatie boven zijn hoofd had hangen. “Ik had niet verwacht dat Jason veilig zou zijn. En de rest ook niet, denk ik”, biechtte de ex-deelneemster op. “Ik voel me een beetje bedrogen door Jason. We gaan geen goede band hebben, denk ik.”

Maar over het verblijf in het ‘Big Brother’-huis zelf heeft ze niets dan positieve dingen te zeggen. “Het is onbeschrijfelijk hoe snel je zo’n band kan opbouwen met bepaalde mensen. Dat is echt gek”, dacht ze erover. Kort maar krachtig verblijf dus. Judy keert terug huiswaarts naar haar vriend en haar zoontje.

Populair

Laatste nieuws